Telefoonnummer

Informatie voor cliënten

Wat biedt Wagterveld Zorg jou?

Word je bijna 18 jaar of ben je inmiddels 18 jaar en ouder en ben je op zoek naar een organisatie die je kan helpen om stabiel te leven of om je zelf nog verder te ontwikkelen? Dan is Wagterveld Zorg de juiste organisatie voor jou. Wij leren je om zelfstandig mee te kunnen doen in de maatschappij, met zoveel mogelijk eigen regie over je leven. Denk hierbij aan zelfstandig wonen in een huis voor jou alleen, werken/studie en het invullen van je vrije tijd.

Wonen

Wagterveld Zorg gaat samen met jou op zoek naar een eigen woning. Wij vinden namelijk dat er in de basis rust en stabiliteit is als je alleen woont. Je hebt dan geen stress van meerdere mensen in je huis, waar je niet zelf voor hebt gekozen. Wij hebben de mogelijkheid om op iedere plek samen met jou een passende woning te vinden. De woning die je gaat huren, is van jezelf en staat los van de zorg die je van Wagterveld Zorg kunt krijgen. Zo ben je niet afhankelijk van Wagterveld Zorg en kunnen wij blijven doen waar we voor zijn, namelijk jou zo goed mogelijk ondersteunen met de vragen die je hebt.

Werken/School

Het is belangrijk om de juiste opleiding te volgen die past bij jouw niveau en bij een school die weet wat jij nodig hebt om goed te kunnen leren. Wagterveld Zorg werkt samen met verschillende scholen en leerbedrijven. Zo kun je in je eigen tempo en met ondersteuning op maat, werken aan jouw opleiding.

Wagterveld Zorg werkt samen met Jobcoachbedrijf Van der Horst & Starke (www.vanderhorst-starke.nl). Dit bedrijf helpt jongvolwassenen de meest passende werkplek te vinden, met daarbij ondersteuning van professionals die jarenlange ervaring hebben in de zorg. Daarnaast werken een aantal medewerkers gedeeltelijk bij Van Der Horst & Starke en bij Wagterveld Zorg. Het voordeel hiervan is dat je hetzelfde gezicht hebt bij de ondersteuning op het gebied van werken en wonen.

Zinvol invullen van vrije tijd

Om plezier te houden in je leven is het belangrijk om iets te doen met de vrije tijd die je hebt. Het zinvol invullen van je vrije tijd is een breed begrip. Samen met jou zoeken we naar een passende invulling: wat vind je leuk om te doen? Wagterveld Zorg heeft een breed netwerk als het gaat om de invulling van je vrije tijd. Het lid worden van een sportclub is een mogelijkheid, maar ook individueel trainen zoals bijvoorbeeld fitness, kickboksen, zwemmen, tennis, volleybal, hockey of basketbal.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoon of per mail: 06 5517 412 of info@wagterveldzorg.nl. We staan je graag te woord.